Om IVT-Center Vimmerby

Sedan 2001 har Torbjörn Thorén försett mängder med fastighetsägare i och runt Vimmerby med tillförlitliga och miljövänliga värmepumpar från IVT. Det började som en slump, men Torbjörn fick snabbt blodad tand när han kunde fläta samman fastighetsägarens behov med IVT:s energieffektiva lösningar. Idag förser han 50 fastigheter med nya pumpar varje år – och arbetet kännetecknas av pålitlighet och noggrannhet.

– Jag försöker alltid hålla en hög service gentemot kunderna och ser till att de har värme och sparar den energi de ska. För mig är punktlighet väldigt viktigt, har vi sagt en tid är det den som gäller. Sedan försöker jag ha en hög nivå av service och svara i telefon när människor ringer. Värmepumpar är otroligt driftsäkert, men skulle något hända garanterar vi värme inom 24 timmar, berättar Torbjörn.

Försäljningsområdet sträcker sig över Vimmerby och Hultsfred kommuner samt delar av Kinda, Eksjö, Västervik och Oskarshamn.

– Jag förstod ganska snabbt att värmepumpar är en väldigt bra och smart grej. Dels är det så bekvämt och nu handlar väldigt mycket om energipriserna. Bergvärme är det absolut billigaste driftkostnadsmässigt. Det är en viss investering, men ser man till helheten är det oslagbart och väldigt driftsäkert.

Vill du sänka dina kostnader och få din pump väl omhändertagen under hela livstiden? Kontakta Torbjörn på IVT Center Vimmerby.

Har du frågor eller vill veta mer om oss?

Kontakta oss här

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår